Anastase: Niciun partid sănătos la cap nu-şi dărâmă propriul Guvern, dar ce va face Boc nu ştiu

roberta anastase
roberta anastase

Invitată duminică la Europa FM, președinta Camerei Deputaților, Roberta Anastase a declarat că  "niciun partid sănătos la cap" nu-şi dărâmă propriul Guvern, însă nu ştie care va fi decizia "personală" a lui Emil Boc privind şefia Guvernului după Convenţia de pe 14 şi 15 mai.

www.dcnews.ro

"Cred în continuare că un partid nu poate să-şi dea jos propriul guvern. Suntem în această situaţie. Ce va face omul politic Emil Boc în acest moment nu vă pot spune. Nu am această informaţie. Va lua această decizie în dreptul lui după această competiţie internă. Este o decizie personală (de a părăsi sau nu conducerea Executivului - n.r.). (...) Ceea ce vă pot spune este că nici un partid sănătos la cap nu-şi dărâmă propriul guvern", a spus Anastase, arătându-se în favoarea menţinerii lui Boc la şefia Guvernului, potrivit EuropaFM.

Pe de altă parte, Anastase a afirmat că se aşteaptă ca membrii PDL care şi-au atacat partidul în campania internă să fie "sancţionaţi" prin votul de la Convenţie. "Nu cred că cei care au atacat constant partidul vor fi şi validaţi, prin vot. Pentru că, de obicei, partidul este destul de dur cu chestiunile de genul ăsta”, a spus preşedintele Camerei.

În privinţa scăderii PDL în sondaje, Anastase a susţinut că aceste calcule cu privire la intenţia de vot "vizează o parte relativ mică a eşantionului", marea majoritate spunând că nu intenţionează să participe la vot. "Sunt nehotărâţi. Ăsta e un indicator pentru noi, foarte important. Într-o perioadă în care iei decizii dificile, opoziţia de obicei capacitează foarte multe voturi. Iată că nu este cazul acestei opoziţii. Şi atunci, pentru noi acest motor şi această informaţie este o informaţie pe care vrem s-o folosim şi sperăm s-o folosim în favoarea noastră", a explicat democrat-liberala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel