Anastase, dispusă să-l ajute pe Șova. Vezi în ce problemă

roberta-anastase-310x207
roberta-anastase-310x207

Deputata PDL Roberta Anastase a afirmat, vineri, la Școala de vară a tinerilor democrat-liberali, că l-ar putea ajuta pe ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură și Investiții, Dan Șova.

Roberta Anastase l-a ironizat pe Dan Şova, pe subiectul contractului original încheiat de statul român cu Bechtel, în 2003, sugerând celor prezenți la Școala de vară a OTPDL în ce mod l-ar putea ajuta pe ministru să găsească documentul invocat, scrie Agerpres.

"Am înţeles că şi domnul Şova este pe litoral. S-a dus la Şcoala de vară a Tinerilor Social-Democraţi şi mă gândeam că el este un tip talentat la desen. L-am văzut de multe ori în emisiuni desenând autostrăzi. E ministrul marilor proiecte şi e clar că e un tip cu abilităţi. Eu cred că l-am putea şi sunt convinsă că sunt mulţi oameni în sală care joacă acel joc 'Treasure Hunt', sub diversele lui forme. (...) Trebuie să înveţe să joace jocul acesta pentru că am văzut că tot ascunde contractul Bechtel pe care se face că-l caută, după care îi pune pe alţii să-l caute. (...) Eu cred că trebuie să-l ajutăm să joace mai bine acest joc pentru ca să nu se mai joace cu nervii românilor. (...) Şi la TSD sunt tineri care sunt convinsă că joacă acest joc şi i-am putea suna să le spunem să-l ajute pe domnul Şova", a declarat Roberta Anastase, fost președinte al Camerei Deputaților.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel