Anamaria Prodan, enervată la culme: Ce să facem? Sunt numărul 1

Anamaria Prodan a reacționat după ce Gazeta Sporturilor a scris că impresarul casei din perioada în care Reghecampf era antrenor și-a pierdut influenţa și se agită împotriva cuplului Dică-MM Stoica.

Ea a fost extrem de acidă după ce a citit articolul în care se speculează că are ceva împotriva lui Dică și Stoica.

"Cum nu mai pot jurnaliștii sa facă articole fără numele meu... drăguț. Dragilor, pentru liniștea Dvs... DICA MI A FOST JUCĂTOR. UN OM SUPER DEDICAT MESERIEI LUI ȘI UN ANTRENOR LA FEL DE DEDICAT ...DAR TÂNĂR ... ȘI IN ROMANIA TREBUIE SA INCHIZI OCHII LA MULTE LUCRURI CÂND EȘTI TÂNĂR ...DAR REPET! DICA, RADOI, GÂLCĂ.... ii respect Pt tot ce au făcut Pt fotbalul românesc.

Nu-s patroana Stelei, deci nu ma implic și nici nu am timp sa ma intereseze foarte multe lucruri legate de clubul Steaua. Îl iubesc din suflet pe Gigi Becali și oricând va avea nevoie de serviciile mele ca manager și ca prietena îl voi ajuta. Reprezint interesele multor jucatori de la Steaua Bucuresti dar probabil ca lucrul care deranjeaza foarte tare este faptul ca-s prea mare și îmi permit sa discut direct cu patronul echipei.... la fel procedez cu toate echipele cu care lucrez.

[citeste si]

Am relații de prietenie și respect cu majoritatea președinților și patronilor de club din Romania și nu numai. Ce sa facem? Sunt nr 1! Când un alt manager va face istorie in Romania și va vinde jucatori romani cu bani mai mulți decât am vândut eu... atunci sa iasă in fata acel manager! Pana atunci... SHUT THE fuck up!

Sugerez un articol despre managerul nr 1 al României Anamaria Prodan, cu reușitele unei femei intr-o lume a bărbaților! Sau cum a ajuns o femeie atât de mare in fotbal! ALEGEȚI VOI VA ROG TITLUL!", a transmis Anamaria Prodan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel