Analiză pentru prezidențiale. Bolcaș: "O glumă sinistră". Ciuvică: "Nu există candidat mai prost". Pe cine ar vota cei doi

Avocatul Lucian Bolcaș și jurnalistul Mugur Ciuvică au realizat o analiză a candidaților pentru alegerile prezidențiale. Nici unul, nici altul nu dau vreo șansă dreptei. Atât Bolcaș, cât și Ciuvică au dezvăluit pe cine ar vota pentru Președinție. 

Avocatul Lucian Bolcaș a spus, la Antena 3, că "Emil Boc este o glumă sinistră. Domnul Ungureanu, pe plan politic, nu am înțeles ce vrea domnia sa. Sigur, el rămâne un om de cultură. Domnul Cătălin Predoiu nu prea știe cu ce se mănâncă și are o priză la public…  Personal, dintre independenți, eu aș miza pe domnul Sorin Oprescu, pentru că se dovedește că este chirurg și chirurgii au doua calități: un diagnostic rapid și o actiune imediată". Despre varianta "Ponta prezidențiabil", avocatul a spus că: "Victor Ponta s-a dovedit un bun prim-ministru, de ce să-l luam și să-l dislocăm într-o zonă total diferită. Aici nu schimbăm energia cu economia".

Antonescu și Ponta, scoși din grila pentru prezidențiale

Mugur Ciuvică a spus că "După europarlamentare or să se schimbe multe. PNL o să ia un scor așa mic încât peneliștii îi vor da un șut în fund lui Crin Antonescu. Mi se pare evident că Ponta nu vrea să candideze. Mi-e foarte clar că omul chiar ar vrea să rămână prim-ministru. Geoană sper să nu mai candideze că a candidat destul. Nu există candidat mai prost decât domnul Deoană. Sorin Oprescu și-ar dori, dar nu l-aș vota pentru Președinție, este foarte alunecos, nu înțelegi ce vrea. După Băsescu, nu e o alegere bună. Există posibilitatea unei înțelegeri cu Tăriceanu, poate mai fezabilă după europarlamentare, l-aș vota cu plăcere. Pițifelnicii ăia mici nu or să candideze".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel