Analist politic, sfat pentru Klaus Iohannis: Nu vă supărați...

Analistul politic Iosif Boda i-a dat un sfat lui Klaus Iohannis.

Invitat la emisiunea "Jocuri de putere" de la Realitatea TV, Iosif Boda a spus că președintele ar trebui să își schimbe consilierii și să își desemneze doi purtători de cuvânt, după modelul din SUA. 

"Nu vă supărați, câte gafe se fac acolo, îi schimbi neîndoielnic pentru că abia ești la începuturile mandatului. Când vrei să îi schimbi? La jumătate când au făcut prăpăd? Eu nu mă refer, aici, la Dan, neapărat, deși e o schimbare foarte mare de atitudine, de caracter ori astea fac mai mult decât orice glorie sau orice chestiune de a te vârî în față, să te pozeze pe tine primul mare că ești...

E o chestiune care ține de rațiunea de a fi al statului și domnul Iohannis, că îi place, că nu îi place trebuie, mai întâi, să își aducă un purtător de cuvânt, poate chiar doi: unul pe probleme externe și unul pe probleme interne. Așa cum există și în SUA. Singurii care sunt îndreptățiți să spună ceva, în numele președintelui, sunt acești purtători de cuvânt. L-am întrebat o dată și pe președinte: 'domnule președinte, avem noi, pe undeva, vreo grupare de oameni, indiferent de unde vin ei, pe care îi considerați super inteligenți, super educați, care să gândească puțin la perspectiva României, la unde vrem noi să ajungem într-un an, chiar în 20 sau 30 de ani?'. Nu am primit răspunsul", a declarat analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel