ANAF vizitat de o delegație a Ambasadei Chinei, după controalele din Dragonul Roşu

Crişan Andreescu / 13 noi 2015 / 17:12 Salveaza PDF Comentarii

O delegaţie a Ambasadei Chinei, condusă de un responsabil politic, a mers vineri la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Vizita vine în contextul controalelor efectuate de către ANAF în complexul Dragonul Roșu din Capitală, dar și în alte complexe comerciale din țară.

În perioada 19 octombrie - 11 noiembrie, inspectorii ANAF au aplicat în Dragonul Roșu amenzi în valoare de peste 6,4, milioane de lei, scrie hotnews.ro.

Potrivit sursei citate, ANAF controlează zilnic comerciaţii de la Dragonul Roşu, centru comercial deţinut de Nicolae Dumitru - zis "Niro".

"Dat fiind volumul mare de mărfuri şi nivelul ridicat al evaziunii din Dragonul Roşu, agenţiie economici din acest complex comercial vor fi verificaţi zilnic. De asemenea, am dispus intensificarea acţiunilor de monitorizare, urmând să aducem la Bucureşti inspectori de la celelalte regionale antifraudă, astfel încât să dublăm forţa de control din Capitală", a precizat Gelu Ştefan Diaconu, preşedintele ANAF.

În perioada 26 ocotombrie - 5 noiembrie, 331 de comercianţi din Dragonul Roşu au fost verificaţi. Au fost efectuate confiscări (bunuri şi numerar) în valoare de 1.751.169 lei şi aplicate amenzi în valoare totală de 3.880.345 lei. De asemenea, au fost sigilate 185 de unităţi.

[citeste si]

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24