ANAF, întâlniri cu contribuabilii pe tema caselor de marcat

Ministerul Finanţelor Publice, prin Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, organizează, în lunile iulie şi august, întâlniri cu contribuabilii, precum şi cu distribuitorii şi unităţile acreditate de service pentru aparatele de marcat electronice fiscale (AMEF), conform unui comunicat al instituţiei.

 În cadrul întâlnirilor, toate întrebările contribuabililor cu privire la tema 'Case de marcat: facilităţi, obligaţii, termene' vor primi un răspuns adecvat din partea specialiştilor ANAF, precizează MFP.      

În luna iulie, întâlnirile cu contribuabilii sunt programate în zilele de 22, 25 şi 30, la ora 14:00, prima la sediul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti, a doua la sediul Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili, iar a treia la sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Ploieşti. De asemenea, în luna august, ANAF organizează trei întâlniri cu distribuitorii şi unităţile acreditate de service pentru aparatele de marcat electronice fiscale, conform următoarei planificări: 1 august 2019, ora 14:00, la sediul DGRFP Bucureşti; 5 august 2019, ora 14:00, la sediul DGAMC; 8 august 2019, ora 14:00, la sediul DGRFP Ploieşti.

ANAF invită contribuabilii interesaţi să utilizeze formularul de contact, disponibil pe site-ul instituţiei, pentru a se înscrie la întâlnirile organizate. De asemenea, ANAF precizează că înscrierea se realizează în limita locurilor disponibile. Lunar, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează întâlniri cu contribuabilii la nivel naţional, în care sunt abordate teme fiscale de interes. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel