ANAF controale proprietari site-uri. Acord semnat cu ICI București

 Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) şi Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare în Informatică Bucureşti (ICI) vor semna un protocol de colaborare în vederea schimbului de informaţii, anunţă, marţi, instituţia. 

Potrivit unui comunicat al ANAF, ICI Bucureşti va pune la dispoziţia Agenţiei datele necesare pentru îndeplinirea atribuţiilor ce îi revin privind colectarea veniturilor şi prevenirea şi combaterea evaziunii şi fraudei fiscale. Astfel, protocolul va avea ca obiect colaborarea părţilor în vederea transmiterii datelor de identificare din baza de date a ICI Bucureşti ale deţinătorilor domeniilor cu extensia ".ro", înregistrate în serviciul RoTLD (www.rotld.ro). 

Furnizarea datelor de către ICI Bucureşti se va realiza cu respectarea legislaţiei în vigoare, se mai arată în comunicat. 

"Menţionăm că Direcţia Generală Tehnologia Informaţiei din cadrul ANAF va asigura aplicaţia informatică de interogare domeniu/vizualizare răspuns, în scopul obţinerii de informaţii despre proprietarul/proprietarii unui domeniu sau a unei liste de domenii de internet din România. Compartimentul de specialitate, RoTLD, din cadrul ICI Bucureşti, va dezvolta un serviciu web prin care se vor transmite informaţiile, conform procedurii comune de lucru", notează Agerpres.
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel