ANAF, anunț de ultimă oră! Ce se va întâmpla din noiembrie

ANAF va achiziţiona în luna noiembrie un sistem informatic integrat de administrare fiscală, care va însemna trecerea într-o nouă epocă de administrare fiscală, a declarat marţi preşedintele Fiscului, Dragoş Doroş.

"Avem în plan achiziţia unui sistem informatic integrat de administrare fiscală, conform Proiectului de modernizare a administraţiei fiscale, iar achiziţia este prevăzută pentru noiembrie 2016", a afirmat Doroş la conferinţa de prezentare a Raportului de performanţă al ANAF pentru anul 2015.

El a precizat că noul sistem va însemna trecerea într-o nouă epocă de administrare fiscală.

Sistemul informatic integrat va fi achiziţionat şi rulat pe o perioadă de test, după care va urma achiziţia de hardware şi punerea în funcţiune a sistemului.

"Nu o sa-l vedem în viaţa de zi cu zi deocamdată", a mai spus Doroş.

Preşedintele ANAF şi-a exprimat speranţa ca plăţile cu cardul la ghişeele administraţiilor fiscale să poată fi efectuate în câteva luni, prin POS-uri.

Totodată, Fiscul are proceduri în desfăşurare cu platforma de plăţi ghiseul.ro, Doroş precizând că mai multe posibilităţi de plată pentru contribuabili înseamnă plăţi mai multe şi o colectare mai bună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel