ANAF-Antena 3. Băsescu, plin de venin: E cunoscută relația dintre mine și Antene

Fostul președinte Traian Băsescu a făcut, marți, o declarație despre ordinul ANAF de evacuare a sediilor televiziunilor din Intact Media Group în termen de cinci zile. 

Într-o conferință de presă, Traian Băsescu a declarat: "Cred că este o acţiune în aplicarea legii. Este cunoscută relaţia dintre mine şi Antene şi n-aş comenta evenimentul, dar eu cred că este o acţiune în aplicarea unei hotărâri judecătoreşti. Nu cred că poate fi pusă sub semnul întrebării legimitatea acţiunilor. Ce mi s-a părut ilegitim, mi s-a părut acţiunea de astăzi a preşedintelui Senatului şi a Senatului în ansamblu, unde, laolaltă, PSD, UNPR, PNL şi UDMR au votat pentru chemarea premierului Cioloş în faţa Senatului să dea explicaţii de ce ANAF a început procedura de punere în aplicare a unei hotărâri judecătoreşti". 

[citeste si]

"Ştiu că trustul Intact are două sau trei studiouri la Romexpo, de unde nu îi evacuează nimeni, au închiriat Teatrul Excelsior, de unde nu-i evacuează nimeni, cu toate echipamentele pentru transmisiuni în direct pe care nu le ia nimeni. Deci, cred că suntem într-o farsă, care pune sub semnul întrebării obligativitatea punerii în aplicare a unei hotărâri definitive", a adăugat fostul președinte. 

El a adăugat că a fost informat că emisiunea de luni seară a Antenei 3 nu s-a desfăşurat în sediul Intact: "Chiar aseară, ridicolul situaţiei, aseară emisiunea s-a transmis din locaţia de la Excelsior. Deci, s-a transmis din afara sediului Intact". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel