Ana Munteanu, consiliera suspendată după ce a chemat mascații, a fost angajată la Consiliul Județean

Foto Facebook Ana Munteanu, arhivă
Foto Facebook Ana Munteanu, arhivă

Ana Munteanu, consiliera suspendată de USR Timiș după descinderea cu mascații, a primit un post la Consiliul Județean Timiș.

Ana Munteanu, consiliera USR suspendată în luna martie, pentru un an, a fost angajată la Consiliul Județean Timiș, transmite Realitatea Plus. 

Ea a fost luată pe postul de consilier personal la Consiliul Județean de către Cristian Moș, președintele USR PLUS și vicepreședintele Consiliului Județean Timiș. Ana Munteanu îl va ajuta pe Cristian Moș pe partea de cultură, dar și pe gestionarea deșeurilor.

Ana Munteanu, suspendată după ce a chemat mascații

Ana Munteanu a fost suspendată pentru un an din partid, după descinderea cu mascații de la restaurantul din Timișoara. 

Biroul Judeţean (BJ) al USR Timiş s-a întrunit la finalul lunii martie și a adoptat cu unanimitate de voturi suspendarea consilierului local Ana Munteanu din calitatea de membru al partidului pentru un an.

USR Timiș transmitea atunci că „Rolul ei (n.red. al Anei Munteanu), ca membru al Consiliului Local Timişoara, nu este să încerce să se substituie instituţiilor executive ale statului. Există organe competente pentru a urmări şi a sancţiona încălcarea regulilor. Trebuie să apelăm la acestea ori de câte ori aflăm de o nerespectare a prevederilor legale şi să avem încredere că ele vor acţiona potrivit legii. Întrucât modul în care colega noastră a înţeles să acţioneze nu reflectă voinţa noastră, ca organizaţie, şi nici valorile pe care USR le promovează, s-a hotărât suspendarea Anei Munteanu din calitatea de membru al partidului pentru un an de zile, începând cu data de 26 martie, cu titlu de sancţiune. Îi îndemnăm, în continuare, pe toţi cetăţenii să respecte regulile de distanţare socială, restricţiile de circulaţie aflate în vigoare din cauza pandemiei şi să se vaccineze cât mai curând. Ţine de noi toţi să trecem cu bine peste aceste momente grele, dar o putem face doar împreună, ca o comunitate.”

VEZI ȘI: Descinderea Anei Munteanu. Jandarmii și un angajat din prefectură vor fi sancționați din cauza consilierei USR

Consiliera USR s-a filmat în timp ce mergea cu jandarmii 

Amintim că Ana Munteanu s-a filmat în timp ce mergea cu jandarmii într-un restaurant al unui hotel din zona centrală a Timişoarei şi explica faptul că patronul locaţiei ar fi încălcat măsurile restrictive impuse de carantină. Gestul ei a fost criticat virulent în spaţiul online, fiind considerat 'un abuz'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel