Ana Maria Prodan, supărată pentru situația de la Universitatea Cluj

prodan
prodan

Scandalul între managerul clubului Universitatea Cluj, Ana Maria Prodan, și autoritățile din Cluj-Napoca nu pare a se stinge. După ce Ana Maria Prodan îl acuză pe edilul municipiului Emil Boc că nu sprijină echipa de fotbal, aceasta a plecat în vacanță nu înainte de a-l acuza și pe un blogger din Cluj că încearcă să o declare persona non-grata, dorindu-și a face imagine pe seama ei și a echipei pentru a ajunge în Parlament sprijinit de PDL.

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, Ana Maria Prodan, managerul clubului Universitatea Cluj, l-a atacat dur pe primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, pe care l-a numit "mincinos" şi "sărac", deoarece edilul nu s-ar fi ținut de promisiunea privind sprijinul pentru susținerea unui meci amical pe care echipa sa ar fi trebuit să o susțină pe Cluj Arena cu Steaua.

De cealaltă parte, Emil Boc s-a arătat surprins de jignirile aduse de Ana Maria Prodan, arătând că nici în 10 ani de politică nu i-a fost dat să audă asemenea jigniri, scrie RTV.net.

Cu o zi înainte, Ana Maria Prodan a explicat la Radio GSP situaţia dramatică de la club: "Echipamentul e sechestrat la baza Clujeana şi n-am reuşit să ne antrenăm. De două zile nu mai sunt la club şi uite ce se întîmplă, e haos total. Am încercat să împrumutăm echipament de la echipa a doua, dar nici ei nu au. Echipa nu s-a antrenat de două zile şi meciul cu Astra e în pericol să nu se dispute. Sunt în concediu, am preferat să stau cu familia, i-am lăsat să se descurce".

Un blogger din Cluj-Napoca, Liviu Alexa,  încearcă, joi, să strângă semnături pentru a o declara pe Ana Maria Prodan persona non-grata, după ce aceasta a vrut să mute Universitatea la Buzău, fapt care a determinat-o pe Prodan să reacționeze dur: "Acest neica nimeni care se bagă în seama aiurea şi este vândut ştim cui.... încearcă să facă diversiuni să apară în prim plan chipurile strângând semnături împotriva mea.. acest domn îşi doreşte imagine pe seama mea şi a acestei echipe, încearcă să ajungă în parlament sprijinit de PDL, încearcă să destabilizeze.... nu am fugit...dimpotrivă, lupt şi mai tare... haosul se doreşte la Universitatea... dar vă distrugem frumos şi repede... noi ne-am născut învingători.. galeia lui U s-a născut învingatoare... restul.... nişte gunoaie, nişte scalvi.... ca să nu folosesc limbaj urât", a scris joi Ana Maria Prdoan, pe pagina sa de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel