Urmărește emisiunea live


Ana Ivanovic se retrage din tenisul profesionist: Mi-am trăit visul

Jucătoarea de tenis din Serbia, Ana Ivanovic, în vârstă de 29 de ani, și-a anunţat, miercuri, pe Facebook, retragerea din activitatea competiţională.

"Am o veste importantă şi am ales s-o fac publică aici pentru că voi meritaţi cel mai mult. Nu există o variantă uşoară să spun asta: am decis să mă retrag din tenisul profesionist. A fost o decizie dificilă, dar am avut mult de sărbătorit. (...) În 2008, am ajuns la un nivel la care nu mă aşteptam vreodată să fiu: am câştigat 15 titluri, am jucat 3 finale de Grand Slam şi am jucat atâtea meciuri memorabile.

Nu a fost rău pentru o mică fată din Serbia. Aceste performanţe au presupus multe sacrificii şi e un lucru cunoscut faptul că am suferit multe accidentări. Nu mai pot juca la nivelul la care îmi doresc şi astfel am decis să mă opresc. Voi deveni ambasador al sportului. Tot ce pot spune este că mi-am trăit visul şi sper să îi fi ajutat şi pe alţii să facă acelaşi lucru. Vă mulţumesc", a transmis Ivanovic fanilor săi.

Ana Ivanovic are în palmares 15 titluri, printre care şi trofeul de la Roland Garros, câștigat în 2008.

În vara acestui an, Ana Ivanovic s-a căsătorit cu Bastian Schweinsteiger, de la Manchester United, fostul capitan al echipei naționale de fotbal a Germaniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel