Ana Bogdan, eliminată în primul tur de la Wimbledon

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan (92 WTA) a fost eliminată de la turneul de tenis pe iarbă de la Wimbledon, în runda inaugurală, de sportiva rusă Anastasia Pavlyuchenkova (19 WTA). 

Grand Slam-ul londonez este dotat cu premii totale de 15.783.300 euro. Anastasia Pavlyuchenkova s-a impus în două seturi, cu 6-2, 6-2, în doar 58 de minute de joc.

Ana Bogdan nu a reușit să se ridice la nivelu adversarei sale, pierzând în fiecare set câte 2 game-uri pe propriul serviciu, ea neprocurându-și nici o șansă de break. În plus, a făcut un număr dublu de erori neforțate, în ciuda faptului că a alergat maim ult ca adversara sa.

Pentru prezența pe tabloul principal la Wimbledon, Ana Bogdan va fi recompensată cu 56.160 euro și 10 puncte WTA. Pe tabloul principal al turneului se mai află Sorana Cîrstea, Patricia Țig și Irina Begu, toate trei urmând să evolueze miercuri după-amiază, transmite Mediafax.

Şi Monica Niculescu a fost eliminată de la Wimbledon

Românca Monica Niculescu a fost eliminată, luni, în primul tur al turneului de mare șlem de la Wimbledon. Monica Niculescu, locul 191 WTA, a jucat cu bielorusa. Aryna Sabalenka, locul 4 WTA, în primul tur al turneului de mare șlem de la Wimbledon.

Românca a pierdut în două seturi, scor 1 - 6, 4 - 6. Partida a durat aproximativ o oră și 15 minute.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Wimbledon

Simona Halep, locul 3 WTA, a anunţat că s-a retras de la Wimbledon, din cauza unei accidentări la gambă, suferită în luna mai.

„Cu tristeţe anunţ că mă retrag de la această ediţie a turneului de la Wimbledon din cauză că nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă.”, a scris Simona Halep, pe pagina sa de Instagram.

Sportiva a precizat că era entuziasmată să revină la Wimbledon, ca deţinătoare a trofeului.

„Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon. Acum doi ani am trăit momente speciale aici. Eram entuziasmată şi onorată să revin pe teren ca deţinătoare a trofeului. Din păcate, corpul meu nu a cooperat şi trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul viitor”, a mai scris Halep.

Simona Halep ratează, astfel, al treilea turneu la rând, după French Open şi Bad Homburg.

Ediţia din acest an de la Wimbledon este programată în perioada 28 iunie – 11 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel