Ana Birchall, prima reacție după ce a fost propusă interimar la MJ

Ana Birchall, care a fost propusă ministru interimar al Justiţiei, susține că înţelege ”responsabilitatea imensă” pe care o presupune acest portofoliu și subliniază că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a îndeplini acest mandat ”cu profesionalism, seriozitate şi echilibru”.

”Îi mulţumesc premierului, preşedinţilor coaliţiei de guvernare, precum şi colegelor şi colegilor mei din PSD şi ALDE pentru încrederea cu care m-au învestit, înţelegând totodată responsabilitatea imensă pe care o presupune portofoliul Justiţiei. Voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a îndeplini acest mandat cu profesionalism, seriozitate şi echilibru. Îmi doresc ca alături de instituţiile care au atribuţii şi responsabilităţi în acest domeniu, de reprezentanţi ai societăţii civile şi mass-media, precum şi printr-un dialog transparent cu partenerii noştri externi să putem asigura bunul mers al justiţiei, ca o premisă fundamentală a unei democraţii consolidate', a scris Ana Birchall, joi, pe contul său de socializare.

[citeste si]

Ana Birchall, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, este propunerea premierului Sorin Grindeanu pentru a prelua interimatul la Ministerul Justiţiei, după ce Florin Iordache şi-a înaintat joi demisia din funcția de ministru al Justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel