Forum Davos. Ana Birchall, întrevedere cu Tony Blair

Ana Birchall, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, a participat la Forumul Economic de la Davos.

AnanBirchall a dezvăluit, pe pagina sa de Facebook, una dintre întâlnirile pe care le-a avut la Davos:

O întâlnire excelentă, la Davos, cu Tony Blair, fostul prim-ministru al Marii Britanii, un bun prieten al României! Am discutat despre Brexit și implicațiile Brexit pentru Uniunea Europeană și Marea Britanie.” a scris Bircahll pe Facebook, unde a postat și două fotografii cu Tony Blair. 

De asemenea, ea a anunțat participarea în prima parte a zilei ”la întâlnirea Femeilor Lideri Politici (Women Political Leaders – WPL) și la sesiunea de dezbateri "Leadership-ul femeilor într-un moment crucial", în cadrul cărora a transmis mesajul și aprecierile premierului Viorica Dăncilă pentru inițiativa WPL, ”care demonstrează încă o dată rolul decisiv al femeilor de succes în construirea unei lumi mai bune, fără prejudecăți și discriminare”.

În aceeași zi, Birchall a participat și la dezbaterea intitulată "Potențialul economiei digitale ca motor de dezvoltare pentru Europa Centrală și de Est", desfășurată tot în marja Forumului Economic Mondial de la Davos.

Citește și:

Davos, forum economic. Ana Birchall, întâlniri importante

Forumul de la Davos, bombă pentru România. Se întâmplă după 15 ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel