Forum Davos. Ana Birchall, întrevedere cu Tony Blair

Ana Birchall, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, a participat la Forumul Economic de la Davos.

AnanBirchall a dezvăluit, pe pagina sa de Facebook, una dintre întâlnirile pe care le-a avut la Davos:

O întâlnire excelentă, la Davos, cu Tony Blair, fostul prim-ministru al Marii Britanii, un bun prieten al României! Am discutat despre Brexit și implicațiile Brexit pentru Uniunea Europeană și Marea Britanie.” a scris Bircahll pe Facebook, unde a postat și două fotografii cu Tony Blair. 

De asemenea, ea a anunțat participarea în prima parte a zilei ”la întâlnirea Femeilor Lideri Politici (Women Political Leaders – WPL) și la sesiunea de dezbateri "Leadership-ul femeilor într-un moment crucial", în cadrul cărora a transmis mesajul și aprecierile premierului Viorica Dăncilă pentru inițiativa WPL, ”care demonstrează încă o dată rolul decisiv al femeilor de succes în construirea unei lumi mai bune, fără prejudecăți și discriminare”.

În aceeași zi, Birchall a participat și la dezbaterea intitulată "Potențialul economiei digitale ca motor de dezvoltare pentru Europa Centrală și de Est", desfășurată tot în marja Forumului Economic Mondial de la Davos.

Citește și:

Davos, forum economic. Ana Birchall, întâlniri importante

Forumul de la Davos, bombă pentru România. Se întâmplă după 15 ani

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29