Ana Birchall, internship "Tineri pentru Parlament, tineri pentru România". Condiții de participare

Ana Birchall
Ana Birchall

Ana Birchall oferă o oportunitate tinerilor care sunt la început de drum și vor să aibă o carieră de succes. Este vorba despre două locuri care sunt oferite în cadrul programului de internship "Tineri pentru Parlament, tineri pentru România".

VEZI ȘI: Nicolas Sarkozy, efect grav după problemele judiciare

"Timp de o lună, tinerii colaboratori vor vedea din interior procesul legislativ, munca în Camera Deputaților și ce înseamnă activitatea politică a unui membru al Parlamentului. Această perioadă va fi considerată și experiență profesională, datorită noii legi a voluntariatului, lege promovată de TSD și pe care am inițiat-o, alături de colegele și colegii mei din Parlament", a declarat Ana Birchall.

„De-a lungul carierei mele, în avocatură și politică, m-am înconjurat de oameni de valoare, cu proiecte frumoase de viață, fiind o susținătoare a tinerilor. Şi mie, când am început, mi-a fost greu. Acum, când mă uit în urmă realizez cât de importante au fost pentru mine şi pentru cariera mea programele de internship la care am participat. Prin programul 'Tineri pentru Parlament, tineri pentru România', vreau să ofer o șansă tinerilor care sunt interesați de activitatea legislativă și, de ce nu, de politică", a precizat Ana Birchall.

Condiții de participare "Tineri pentru Parlament, tineri pentru România"


Concursul este deschis tinerilor de până în 25 de ani. Candidații trebuie să-și trimită CV-urile în format european, împreună cu o scrisoare în care descriu motivele pentru care doresc să participe la acest internship, precum și două idei de inițiative legislative (maxim un paragraf fiecare), pe teme pe care le consideră de importanță națională.

Internshipul "Tineri pentru Parlament, tineri pentru România" va dura o lună de zile


„Tinerii aleși să facă parte din echipa mea își vor desfășura activitatea timp de o lună la cabinetul meu din Camera Deputaților în regim part-time (4 ore/zi), neplătit. La sfârșitul perioadei de voluntariat, vor primi un certificat care să ateste perioada de muncă și posibilitatea unei viitoare colaborări, în funcție de nevoile cabinetului meu, dar și de calitatea muncii prestate", a mai declarat Ana Birchall.

Documentele se trimit la adresa de email [email protected]. Data limită pentru înscriere este 18 august 2014, urmând ca anunțul legat de câștigătorii acestui concurs să fie publicat pe 25 august și munca să înceapă odată cu 1 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel