Urmărește emisiunea live


Ana Birchall, în comitetul executiv al universităţi americane Yale

Deputatul PSD Ana Birchall a fost numită în Comitetul Executiv al Yale Law School Association, alături de nume grele din politica mondială cum ar fi: Bill Clinton, Joe Lieberman și Guido Calabresi.

Ana Birchalla face parte dintre cei mai titrați parlamentari români. A obţinut titlul de master în drept în anul 2000 la Universitatea Yale şi titlul de doctor în drept în 2002 la aceeaşi universitate americană. Decanul Yale Law School, Dean Anthony T. Kronman a fost îndrumătorul de doctorat al Anei Birchall, reiese din CV-ul postat de aceasta pe site-ul Camerei Deputaţilor.

În Consiliul Executiv al Yale Law School sunt invitaţi să intre alumnii Yale care au ajuns la un nivel profesional suficient de relevant încât să atragă şi să inspire tinerele generaţii de studenţi către prestigioasa universitate americană.

Citește și: Ana Birchall, despre desemnarea cu scandal a Corinei Crețu pentru CE

Printre numele care apar pe lista membrilor Comitetului Executiv al Yale Law School Association, alături de Ana Birchall, se numără Robert Rubin, economist de marcă şi al 70-lea Trezorier al SUA, Margaret H. Marshall, preşedinta celui mai vechi Barou din SUA (Boston) şi prima preşedintă a Curţii Supreme a statului Massachusetts sau jurnalista Linda Greenhouse, câştigătoare a premiului Pulitzer, cu 29 de ani experienţă ca jurnalist corespondent New York Times, despre activitatea Curţii Supreme.

După întoarcerea în ţară, Ana Birchall s-a înscris în PSD, partidul în care avea să activeze până în prezent şi sub sigla căruia a ajuns să obţină mandatul de parlamentar în 2012. Astăzi, Ana Birchall este Înaltul reprezentant al Primului Ministru pe afaceri europene şi parteneriat cu SUA.

În Camera Deputaţilor ocupă funcţia de secretar al Comisiei pentru Afaceri europene şi cea de membru în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel