Ana Birchall, CEARTĂ pe Facebook cu Ionel Arsene, liderul PSD Neamţ. Cuvinte DURE

Ana Birchall: Stelian Ion poate  explica erorile care s-au comis anul acesta în cazul Dragoș Săvulescu
Ana Birchall: Stelian Ion poate explica erorile care s-au comis anul acesta în cazul Dragoș Săvulescu

Ana Birchall, fost ministru al Justiţiei, şi Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, au avut un schimb dur de replici pe Facebook, prin mai multe postări în care şi-au aruncat cuvinte dure. 

Totul a plecat de la o postare a Anei Birchall, care atrăgea atenţia asupra mai multor achiziţii publice din această perioadă. 

"Surprize, surprize! Cine mă sună să mă amenințe și să mă intimideze la nici jumătate de oră de la postarea mea cu privire la investigarea tuturor achizițiilor din această perioadă? Chiar nu credeam că postările mele au ecouri până în Cetatea Neamțului...

Pentru că a refuzat să își ceară scuze pentru acest comportament nedemn de un președinte de Consiliu Județean, i-am comunicat domnului Arsene că voi face publică "intervenția" dumisale, să vadă toată lumea ce metode practică anumiți politicieni cu interese în domeniul achizițiilor.", a scris Ana Birchall pe Facebook. 

Liderul PSD Neamţ, cuvinte dure la adresa lui Birchall: "Curcă securistă"

"Vă anunț că mă voi lupta continuu pentru binele nemțenilor mei, pentru județul meu! Orice ar spune unii, oricât ar scrie alții!!! Contractul meu este cu nemțenii și înțelegerea mea cu ei este să dezvolt și să modernizez județul nostru!

Am promis asta nemțenilor și îmi voi respecta cuvântul dat, indiferent de cât mă vor huidui trepădușii galbeni sau trompetele securistice!

PS 1: Am mai văzut și o curcă securistă și urâtă cu spume că scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă! Cartea se numește: "Suge-o, Ramona!"", a scris Ionel Arsene. 

Birchall, replică TĂIOSĂ: "Exemplu de grobianism"

"Iată un exemplu de grobianism în viața publică, unul din multele care încă "defilează" cu impunitate în politica românească. Sper ca partidul din care face parte să reacționeze și să sancționeze drastic asemenea derapaje. Dacă nu, am încredere că locuitorii județului Neamț, oameni cu mult bun-simț și de bună credință, îi vor aplica pedeapsa fix acolo unde îl doare mai tare pe un politician: la vot!Asemenea exemplare nu merită să sfârșească altfel decât în lada de gunoi a istoriei.

P.S. Nu mai vorbesc despre "patriotismul de fațadă" al cuiva care folosește un asemenea limbaj suburban având drapelul României în spate. Exact acolo îi doare de România și de români: în spate!", a postat Ana Birchall. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel