Ana Birchall, anunț de ultimă oră privind conversia creditelor

Membrii Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor au hotărât readucerea în dezbatere şi punerea pe ordinea de zi a proiectului legislativ privind conversia creditelor iniţiat de deputatul PSD Ana Birchall.

"Astăzi, în şedinţa Comisiei pentru Buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor, am prezentat colegelor şi colegii mei o informare privind răspunsul principalelor instituţii bancare la solicitarea oficială pe care le-am adresat-o în iulie 2015. Din analiza răspunsurilor primite am hotărât, împreună cu membrii Comisiei, că este necesară identificarea unor soluţii corecte şi echitabile de împărţire a poverii financiare între bancă şi client în cazul creditelor în CHF.

Citește și: Ana Birchall, în război cu băncile în criza creditelor în franci elvețieni

Problema creditelor în franci elveţieni tergiversează de mult prea mult timp şi cred că este de datoria Legislativului să vină cu o soluţie pentru miile de români aflaţi în imposibilitatea de a-şi mai plăti ratele exclusiv din cauza fluctuaţilor cursului de schimb.

Sutele de petiţii primite la Comisie şi la Cabinetul meu Parlamentar trebuie să îşi găsească un răspuns şi o soluţie corectă, iar proiectul legislativ iniţiat de mine şi susţinut de colegele şi colegii parlamentari din PSD şi din coaliţia de guvernare propune o astfel de rezolvare echitabilă a problemei", a declarat deputatul social-democrat Ana Birchall.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel