DCNews Lifestyle De ce să adaugi oțet în aluatul de cozonac. Secretul folosit de chefii bucătari

De ce să adaugi oțet în aluatul de cozonac. Secretul folosit de chefii bucătari

Aluatul de cozonac iese mai pufos daca adaugi in compozitie o lingura de otet.

De asemenea, cartofii, înainte să fie prăjiţi, se fierb în apă cu oţet balsamic, ceea ce le va da o savoare deosebită în interior, eliminându-se astfel și o cantitate mare de amidon din ei. De asemenea, nu se vor imbiba cu grăsime când se prăjesc.

Dacă vrei ca piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet.

Vezi și: De ce să ții carnea în suc de ananas, înainte de-a o găti. Rezultatul este spectaculos

De ce să adaugi apă rece în albuș, atunci când îl bați spumă. Trucul secret al patiserilor

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele