Amnistie și grațiere. Dăncilă: M-au întrebat mai mulți ambasadori

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre amnistie și grațiere.

Aceasta a precizat că a fost întrebată despre ordonanța pe amnistie și grațiere de mai mulți ambasadori, dar și de oameni de la Bruxelles.

„Au existat discuții despre acest aspect. M-au întrebat (n.r. - de la Bruxelles) dacă dăm ordonanța. M-au întrebat mai mulți ambasadori, dar eu cred că multe dintre lucrurile pe care le spuneau erau dezinformări și știri false induse. Spuneau că dăm amnistia și grațierea pentru anumiți oameni. Nu se dau legi pentru o anumită persoană ci se dau legi pentru că vrei să faci lucruri bune sau să îndrepți lucruri greșite.

Au spus că pe 19 decembrie vreau să dau acesată lege, le-am spus că nu e adevărat, că nu am un asemenea proiect și nu am discutat despre acest lucru”, a precizat Viorica Dăncilă la Antena 3.

Premierul a mai vorbit și despre discursul pe care l-a avut în Parlamentul European. Aceasta a răspuns celor care au acuzat-o că a avut un discurs anti-european. Viorica Dăncilă a dat asigurări că după opti ani de activitate la Bruxelles este un politician pro-european și nimeni de la Bruxelles nu a acuzat-o de acest lucru. Totuși, ea a subliniat că susține țara și e de părere că românii nu trebuie să fie considerați cetățeni de mâna a doua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel