Americanii, revoltați de acuzațiile lui Ilie ”Nasty” Năstase făcute la adresa Serenei Williams: Nici nu vă puteți imagina

FOTO: captura video
FOTO: captura video

Ilie Năstase lansează acuzații de dopaj la adresa Serenei Williams, sportiva antrenată o perioadă lungă de francezul Patrick Mouratoglou.

Americanii au reacționat la cea mai recentă ieșire a fostului lider al tenisului masculin, românul Ilie ”Nasty” Năstase, care a afirmat, fără niciun fel de menajament, că dacă Patrick Mouratoglou a dopat-o pe Simona Halep, cu siguranță a făcut acest lucru și cu ceilalți sportivi pe care i-a antrenat, inclusiv Serena Williams, care deține 23 de trofee de Grand Slam, și care a făcut legea în tenisul mondial.

"Fostul număr 1 mondial o târăște pe Serena Williams în scandalul de dopaj al Simonei Halep. Controversatul fost tenismen a sugerat că legenda sportului din SUA ar fi putut consuma aceeași substanță interzisă", au scris, revoltați, americanii de la Tennis365, citați de Eurosport.

Ilie Năstase: ”Nimeni nu-i controlează pe americani când vine vorba de dopaj”

Ilie Năstase susține că sportivii americani nu sunt sunt supuși controlului anti-dopping.

”Cred că Serena Williams și alte jucătoare care au făcut parte din echipa lui Mouratoglou au pățit la fel. Dacă i-a dat (n.r. Roxadustat) Simonei, cu siguranță i l-a dat și celorlalți jucători cu care a lucrat.

Așa cred, nu cred că Simona Halep este prima care primește asta de la Mouratoglou. Nimeni nu-i controlează pe americani când vine vorba de dopaj.

Dacă adevărul ar ieși la iveală, toate turneele mari ar dispărea, toți sponsorii ar dispărea. Nici nu vă puteți imagina", a spus Ilie Năstase la OrangeSport, potrivit aceleiași surse.

Trebuie reamintit că între Năstase și Williams există un conflict îndelungat, românul criticând-o în repetate rânduri, dar și făcând anumite referiri cu natură rasială, dar fiind faptul americanca este căsătorită cu o persoană albă.

Serena Williams, atac la Halep: ”8 este un număr mai bun”

De altfel, chiar după ce Simona Halep a primit verdictul din partea Sport Resolution, suspendarea de 4 ani, Serena Williams a postat un mesaj care lăsa loc de interpretare: ”8 este un număr mai bun”. Americanca făcea referire la trofeul de la Wimbledon, pe care l-a pierdut în fața Simonei Halep, pe care consideră că îl merită, în contextul dopajului de care este acuzată sportiva din România.

Năstase a criticat-o aspru pe Serena Williams pentru modul în care a decis să trateze această situație și a adus în discuție momentul în care și ea ar fi fost dopată și a scăpat de suspendare cu ajutorul sponsorilor.

”Ar trebui să recunoască că au prins-o și pe ea o dată și nu au suspendat-o pentru că e americancă! S-a mai spus că dacă se dă numele Serenei, vor pleca sponsorii și uite așa (...)

Serena încearcă acum să o întoarcă într-un fel, că Simona a bătut-o clar, cu 6-2, 6-2, vrea să spună că din cauza asta a pierdut. Dar nu merge!”, a spus Ilie Năstase, pentru Pro Sport, la acel moment.

Citește și: Fiul lui Țiriac, reacție dură la adresa Serenei Williams după suspendarea Simonei Halep: ”Să vorbim despre numerele de la 1 la 23, campioano”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel