Americanii râd de Simona Halep după eliminarea de la Roland Garros

Agnieszka Radwanska și Simona Halep au fost eliminate de la Roland Garros. Sportiva noastră s-a plâns de condițiile în care s-a jucat după ce meciul a fost întrerupt de mai multe ori din cauza ploii.

"Pierzi la Roland Garros? Dă vina pe ploaie!", a fost titlul publicaţiei, cu referire la Halep şi Radwanska, singurele pierzătoare ale zilei.

"Nu pot comenta despre condiții. Nu am cuvinte. A fost imposibil de jucat, în opinia mea. Iar să joci meciuri de tenis pe timp de ploaie cred că este cam mult. Nu îmi pasă că am pierdut azi, dar am fost aproape să mă accidentez la spate, iar asta e o problemă mare. Nimănui nu-i pasă de jucători", a declarat Simona după meci.

"Sunt surprinsă și nervoasă că trebuie să jucăm pe ploaie. E un Grand Slam, cum poți să lași jucătorii să joace pe ploaie? Nu pot juca în astfel de condiții. De dimineață, al doilea set a fost... am jucat mai mult pe ploaie. Nu știu cine ne dă voie să jucăm în așa condiții. Cred că nu le pasă de ce credem noi, cred că le pasă de alte lucruri", a spus Agnieszka Radwanska, scrie DigiSport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel