Americanii nu cred în Simona Halep! Cine spun că-i va pune probleme Serenei Williams

Serena Williams ocupă locul 1 WTA, iar diferenţa dintre ea și principala urmăritoare din clasamentul WTA, Simona Halep, este de aproape 5.000 de puncte. Jurnaliştii americani nu cred însă că românca va fi cea care îi va pune probleme în sezonul următor sportivei de 34 de ani.

Bleacherreport.com susţine că Garbine Muguruza este singura jucătoare care va reprezenta o provocare pentru Serena Williams în 2016, datorită calităţilor fizice şi stilului agresiv de joc al ibericei. Jucătoarea de 22 de ani este "înaltă, atletică şi plină de fibră musculară", notează jurnaliștii de peste ocean, citați de digisport.ro.

"Pe măsură ce Williams, în vârstă de 34 de ani, intră în ultimii ani ai carierei, cineva o va înlocui în cele din urmă. Am aşteptat şi am aşteptat să apară pretendente, însă trio-ului Simona Halep - Caroline Wozniacki - Ana Ivanovic îi lipsesc forţa si agresivitatea necesare", au mai scris americanii.

[citeste si]

Calificată la Turneul Campioanelor 2015, Garbine Muguruza a devenit prima jucătoare din Spania care ajunge într-o finală de Grand Slam. Ea a fost însă învinsă în ultimul act de la Wimbledon, chiar de Serena Williams, scor 4-6, 4-6.

Nici Maria Sharapova sau Petra Kvitova nu sunt considerate capabile să se ridice la nivelul Serenei Williams, iar rezultatele directe reprezintă cea mai clară dovadă. Americanca o conduce cu 5-1 pe cehoaică la întâlnirile directe, în timp ce în fața rusoaicei a câștigat 18 din cele 20 de dueluri disputate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel