America Express. Doi concurenți, eliminați înainte de finală: "N-o veți uita toată viața!"

Aventura America Express continuă, duminica aceasta, de la ora 20:00, cu etapa finală. De la plajele pline de gringo până la forfota carnavalului, drumul spre El Dorado îi va purta pe concurenți prin cele mai surprinzătoare experiențe.

Dinu și Jean Gavril au spus ”Adio, America Express!” la sfârșitul etapei a noua a competiției de pe Drumul aurului, impresionându-i pe ceilalți concurenți cu energia pozitivă pe care și-au păstrat-o până la finalul participării lor în spectaculosul reality show. După un parcurs de-a lungul căruia au reușit să surprindă mereu, trecând furtunos de la dezamăgiri la performanțe remarcabile, frații Gavril și-au încheiat aventura la America Express în semifinală.

Cea din urmă cursă pentru ultima șansă din acest sezon al reality show-ului a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:28-23:52, emisiunea a fost urmărită în minutul de aur 22:07 de aproape 1,7 milioane de telespectatori. Pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, America Express a obținut o audiență medie de 9.5 puncte de rating și o cotă de piață de 29.7%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.8 puncte de rating și o cotă de piață de 18.2%. La orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.9 puncte de rating și 20.9% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 6.4 puncte de rating și 16.9% cotă de piață. La nivel național, reality show-ul a înregistrat 7.2 puncte de rating și 19% cotă de piață, Pro Tv ocupând al doilea loc, cu 7.1 puncte de rating și 18.8% cotă de piață. Totodată, Antena 1 a fost lider de audiență pe interval orar prime time (19:00-23:00), obținând, pe tronsonul publicului comercial, 8.3 puncte de rating și 25.5% cotă de piață, în vreme ce ocupantul locului 2, Pro Tv, înregistra 7.4 puncte de rating și 22.5% cotă de piață.

Finaliștii America Express

Finalul etapei a noua a competiției a fost trăit cu intensitate de echipe, momentul bilanțului comorilor făcut la careu ținându-i pe concurenți ca pe ghimpi. Fiecare totem de aur găsit sau câștigat la jocuri sau misiuni a contat la calculele făcute de Irina Fodor, în urma cărora Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câștigat imunitatea. Ele au acumulat cele mai multe puncte grație totemurilor colecționate, obținând astfel mult râvnitele locuri în finală. Celelalte 3 echipe, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, frații Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au întrecut într-o cursă unică pentru ultima șansă, în deșertul La 

Cursa a stat de la bun început sub amenințarea vulturului roșu, Irina informând în prealabil echipele la careu că semifinala se va încheia cu o eliminare. Astfel, frații Gavril, care s-au situat pe ultimul loc, au fost perechea care a părăsit competiția. ”Aș vrea, în primul rând, să urez mult succes echipelor finaliste. Noi sperăm să rămânem frații voștri în continuare, dincolo de această experiență, pe care cred că n-o veți uita nici voi toată viața. Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor care au luat parte la acest proiect, oamenilor care ne privesc și care au trăit împreună cu noi această experiență de neuitat”, a spus Jean Gavril.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt echipele care au rămas pe Drumul aurului, continuând lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai spectaculos reality show din România.

Aventura America Express continuă, așadar, la Antena 1, duminica aceasta de la ora 20:00, cu etapa finală. De la plajele pline de gringo până la forfota carnavalului, drumul spre El Dorado îi va purta pe concurenți prin cele mai surprinzătoare experiențe!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel