Ameninţarea către judecătoarea CCR, Aspazia Cojocaru: O să ajungi exact ca Elodia

judecatoarea-aspazia-cojocaru-amenintata-inainte-de-dezbaterea-pe-suspendare-a-presedintelui-26884-1
judecatoarea-aspazia-cojocaru-amenintata-inainte-de-dezbaterea-pe-suspendare-a-presedintelui-26884-1

România Tv a intrat în posesia ameninţării care a fost lansată către judecătoarea CCR, Aspazia Cojocaru. "O să ajungi exact ca Elodia!". Ameninţarea vine din partea deţinutului de la Penitenciarul Giurgiu. CCR a remis un comunicat prin care spune că Aspazia Cojocaru a fost ameninţată înainte de a se decide dacă suspendarea lui Traian Băsescu este constituţională. La finalul scrisorii de ameninţare apare o cruce neagră. 

"Curtea Constituţională îşi exprimă grava îngrijorare în legătură cu faptul că doamna judecător Aspazia Cojocaru a fost ameninţată înainte de începerea dezbaterilor asupra avizului de suspendare din funcţie a Preşedintelui României, cu privire la votul pe care urmează sa-l dea", se arată într-un comunicat CCR.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat că doi lucrători de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt şi Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi un deţinut din Penitenciarul Giurgiu au fost puşi sub acuzare în dosarul în care se fac cercetări în legătură cu ameninţarea judecătorului Aspazia Cojocaru de la Curtea Constituţională.

Ca urmare a cercetărilor, procurorii de la Parchet au descoperit că un deţinut a trimis în noaptea de 5 spre 6 iulie un mesaj de ameninţare, apoi un alt mesaj pe data de 10 iulie. "Unul din cele două acte de ameninţare a avut loc în noaptea de 5 spre 6 iulie, iar un al doilea act de ameninţare s-a produs, printr-un mesaj transmis judecătoarei Aspazia Cojocaru, la data de 10 iulie. În temeiul probatoriul ştiinţific administrat în cauză, inclusiv pe baza profilului ADN, a fost identificată persoana care a exercitat cel de-al doilea act de ameninţare cu moartea asupra Aspaziei Cojocaru, prin intermediul mesajului din data de 10 iulie", se arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel