AMENINȚĂRI cu MOARTEA în Parlament. Stelian Ion-Steluța Cătăniciu, SCANDAL: ”Toate au o limită”

Stelian Ion, USR
Stelian Ion, USR

În Comisia Specială pentru Legile Justiției se ascultă muzică. Stelian Ion, supărat că nu a fost suspendată ședința pentru fi prezent în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului unde se dezbate proiectul legii bugetului de stat pe 2018 şi al bugetului asigurărilor sociale, a pus Bach. 

”E o mascaradă și mascaradă trebuie însoțită de note muzicale, cred că în seara asta o să ascultăm împreună, la ședința asta, ca să ne calmăm și să reflectăm, Bach o să ascultăm și vă doresc audiție plăcută.” a spus Stelian Ion, deputat USR. 

”Dle Rădulescu, să nu scoateți mitraliera”

Cătălin Rădulescu a avut un comentariu, care nu s-a auzit pentru că nu a vorbit cu microfonul pornit, iar Stelian Ion a replicat: ”Vă rog să mă sancționați, numai să nu scoateți mitraliera să mă împușcați, că n-am omorât pe nimeni. Dle Rădulescu, mitraliera aia de la Revoluție să n-o scoateți și să nu mă împușcați, dar de sancționat, asta e, o să port această sancțiune și cred că o să pot să trăiesc cu ea, cred că n-o să-mi fie rușine să ridic ochii din pământ și să-i privesc pe români, pentru că m-ați sancționat dvs.”

Mă gândeam așa, la metrou v-ar putea aștepta cineva? Nu v-am auzit niciodată din partea partidului să luați atitudine cu privire la amenințările unei colege ale dvs” a intervenit Steluța Cătăniciu. 

”E o chestiune de o gravitate extremă ceea ce spuneți, nu are nicio legătură. Colega mea a dat dezmințire foarte clară și a spus că nu s-a referit la tragicul eveniment, nici măcar nu știa de evenimentul de la metrou. Dacă, printr-o coincidență nefericită s-a întâmplat să spună acest cuvânt, a dezmințit explicit că nu a știut de acel eveniment. Chiar credeți că am fi în stare să facem așa ceva? Toate au o limită. Nu ne puteți acuza de amenințări cu moartea, chiar ați crezut? Chiar v-ați simțit amenințată?” a răspuns Stelian Ion. 

[citeste si]

”E treaba mea ce am simțit.” a replicat Cătăniciu. 

”E treaba dvs. că speculați un cuvânt pentru a crea o anumită impresie” a continuat Ion. 

Deputata ALDE a continuat: ”Nu am speculat. Au fost colegi de față când distinsa dvs. colegă a spus acele cuvinte, dvs.  ne amenințați în permanentă. Dvs. doriți să se respecte legea și regulamentele Camerei Deputaților și ale Senatului, dar așa cum vreți dvs.”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel