Amendamente Legea grațierii: Șerban Nicolae-Cristescu, schimb HALUCINANT de replici, în direct

Radu Cristescu (PMP) și Șerban Nicolae (PSD) au avut un schimb violent de replici cu privire la controversatele amendamente care grațiază faptele de corupție, în direct la România TV.

”Respect dreptul la opinie, respect părerea fiecăruia. Deocamdată am văzut atacuri pe motiv de antipatie împotriva mea.

Îmi pare rău că inclusiv oameni de bună credință au intrat în acest joc: amendamentele prin care Șerban Nicolae vrea sa grațieze corupții. Am formulat amendamente care se întind pe jumătate din Codul Penal”, a început explicând criticile Șerban Nicolae.

Radu Cristescu a răbufnit precizând că ”mă bucur că este domnul senator aici, poate doamna senator mai degrabă prin ceea ce face”, făcând aluzie la faptul că liderul PSD nu a mai continuat votarea amendamentelor la presiunea străzii și la cererea lui Liviu Dragnea. Cristescu consideră că Parlamentul a devenit o ”țurcă” după ce Șerban Nicolae a votat ieri amendamentele, iar astăzi s-a abținut, precizând că ”nu mai are niciun pic de demnitate” și că ”l-a chemat șeful la ordini”.

Șerban Nicolae i-a replicat faptul că ”un comportament servil unde se cheamă lumea la ordine” este în Partidul Mișcarea Populară.

Lucrurile au degenerat în momentul în care Radu Cristescu i-a transmis senatorului PSD că ”sunteți o rușine pentru Parlamentul României”, ”o glumă de senator”, ”un jurist atât de bun încât ați făcut praf aceste amendamente”. Ulterior, Cristescu i-a cerut demisia lui Șerban Nicolae, după care i-a cerut să recunoască faptul că s-a abținut azi de la vot întrucât ”l-a chemat aseară Dragnea”.

Senatorul PSD a răbufnit precizând că ”nu este capabil să lege două vorbe”, ”că vorbește prost” și că ”nu a făcut nimic, doar s-a făcut de râs”, dar și că ”mai aveți puțin și îl susțineți și pe Ponta”, întrebându-l ironic pe liderul PMP ”dacă are mai mulți stăpâni”, continuând să-l numească ”slugoi”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel