Amendamente Băsescu: Poziție independentă de partid

 Senatorul PMP Traian Băsescu a anunţat, joi seara, că amendamentele pe care le-a depus la proiectul legii graţierii vizează şi fapte de corupţie dacă nu este vorba de recidivişti şi a menţionat că şi-a asumat o poziţie independentă faţă de partid. 

El a subliniat că susţine "o graţiere largă" şi că a pus accent pe recuperarea pagubelor şi pe mame. 

Întrebat de ce nu au fost aplicate asemenea măsuri în timpul mandatelor sale de preşedinte, Traian Băsescu a răspuns: "Cu o singură condiţie, să fi avut guverne cu care să pot lucra şi majorităţi (...) Dar nu-i târziu nici acum". 

Fostul preşedinte a subliniat că şi-a asumat poziţi independente faţă de partid. 

"Eu sunt un preşedinte de partid care a anunţat că să vină noua generaţie în fruntea partidului, am anunţat că suntem într-o perioadă de tranziţie şi vă repet principial, experienţa pe care am adunat-o, ce ştiu că trebuie făcut, nu mai potriveşte cu demagogia partidelor. De aceea mi-am asumat poziţii independente de partid, partidul nu are decât să facă ce vrea şi crede că îi aduce voturi. Eu fac, ca fost preşedinte al României, ca om care a câştigat două mandate la Primăria Generală, ca fost ministru Transporturilor în cinci guverne, am acumulat experienţe de viaţă cât nu pot acumula alţii în cei 12 ani cât am fost pe mare, vreau să dau experienţa mea, să o dau către politicieni," a spus Băsescu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel