Ambasadorul SUA, la Palatul Victoria, pentru o discuție cu premierul interimar, Sorin Cîmpeanu

Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm, a mers vineri la Palatul Victoria, pentru o discuție cu premierul interimar, Sorin Cîmpeanu.

Într-o declaraţie remisă joi, ambasadorul Klemm îşi exprima nerăbdarea de a colabora 'cu preşedintele Iohannis, prim-ministrul interimar, Sorin Cîmpeanu, şi cu Guvernul interimar în domeniile prioritare comune'.

'În definitiv, relaţia SUA-România este puternică datorită valorilor noastre democratice comune, angajamentului nostru faţă de securitatea colectivă a cetăţenilor noştri şi dorinţa noastră de a asigura prosperitatea comună a ambelor noastre ţări', preciza Hans Klemm.

Totodată, acesta îi încuraja pe români să continue să se implice în procesul civic: 'Ultimele zile au fost atât dinamice, cât şi foarte emoţionante. Transmitem din nou condoleanţe pentru decesele tragice din data de 30 octombrie şi din zilele care au urmat. Aplaudăm exercitarea paşnică a libertăţii de exprimare şi întrunire şi îi încurajăm pe toţi românii să rămână implicaţi în procesul civic', se mai arăta în declaraţia de presă a ambasadorului american la Bucureşti.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel