Ambasadorul Hans Klemm, întâlnire cu președintele Camerei Deputaților. Ce au discutat

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, s-a întâlnit, marți, cu președintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, cei doi discutând despre Parteneriatul Strategic al celor două țări.

"Ambasadorul Hans Klemm s-a întâlnit astăzi cu preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, în cadrul unei vizite de curtoazie. Cei doi au trecut în revistă puternicul Parteneriat Strategic între Statele Unite şi România şi priorităţile SUA de promovare a securităţii, democraţiei şi prosperităţii. Ambasadorul Hans Klemm a salutat contribuţia României la securitatea regională şi globală, creşterea sa economică şi lupta tot mai amplă împotriva corupţiei. Preşedintele Iordache şi Ambasadorul Klemm au decis să aibă întâlniri periodice pentru discutarea temelor de interes comun", este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Ambasadei SUA la București, potrivit Agerpres.

Și președintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, a transmis într-o postare pe pagina sa de socializare detalii legate de întâlnirea cu ambasadorul SUA. "În cadrul întâlnirii cu Excelența Sa domnul ambasador Hans Klemm am discutat despre obiective comune ale Parteneriatului Strategic dintre România și Statele Unite ale Americii, care va marca anul următor aniversarea sa de 20 de ani", a scris și președintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că parteneriatul România-SUA se poate extinde în domeniile economic, al securității cibernetice și în domeniul științei.

"Țara noastră este un aliat de încredere al SUA și un pilon de stabilitate în regiune, iar acest fapt ne dă încredere să extindem proiectele de colaborare în special în domeniul economic, dar și cel al securității cibernetice, învățământului sau științei", a punctat Iordache.

"I-am mulțumit domnului ambasador pentru excelenta colaborare instituțională și l-am asigurat de întreaga noastră deschidere pentru continuarea dialogului bilateral", a încheiat președintele Camerei Deputaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel