Ambasada României la Paris, GAFĂ. Bodgan Mazuru: Orice gafă este nefericită

Foto: presidency.ro
Foto: presidency.ro

Bogdan Mazuru, ambasadorul României la Paris, a vorbit despre incidentul invitaţiilor transmise de Ambasadă, pentru recepţia în onoarea preşedintelui Klaus Iohannis. 

Bogdan Mazuru, care a făcut oficiile de gazdă în cadrul recepţiei oferite cu ocazia vizitei preşedintelui Klaus Iohannis la Paris, nu a dorit să comenteze, iniţial, situaţia creată de scandalul invitaţiilor transmise pentru recepţie, în care în dreptul numelor invitaţilor erau trecute observaţii de tipul "indezirabil" sau "scârbos".

"A fost un scandal, dar să lăsăm Ministerul de Externe să răspundă", a răspuns Bogdan Mazuru la întrebările jurnaliştilor.

Întrebat dacă a aflat că parlamentarii din comisiile de politică externă îi cer preşedintelui rechemarea sa la Bucureşti, Bogdan Mazuru a spus: "Am auzit (de chemarea în ţară, n.r.). Eram în pregătirea vizitei preşedintelui, nu ştiu ce s-a întâmplat acasă. Este un lucru foarte nefericit, ce s-a întâmplat este un lucru foarte nefericit", a spus el.

Potrivit lui Mazuru, situaţia a fost creată de "nişte gafe".

"Orice gafă este nefericită. Asta este situaţia. Ce pot să vă spun? Dacă vreţi să ştiţi mai multe, nu iau eu măsurile, măsurile le ia Ministerul de Externe", a precizat ambasadorul României la Paris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel