Amazon a DEFILAT în T3 2020. Venituri halucinante pentru americani

Amazon a avut parte de un trimestru „de gală”, cu venituri aproape triplate față de aceeași perioadă a anului trecut.

Conform The Verge, compania americană a raportat la finalul trimestrului 3 din 2020 că a avut venituri de 6,33 miliarde dolari, de trei ori mai mult decât cele 2,13 miliarde raportate în aceeași perioadă a anului trecut. Impresionant este faptul că Prime Day, perioadă de reduceri în care vânzările cresc pentru companie, nu a mai avut loc în iulie, ci în octombrie. Astfel, veniturile din trimestrul 3 nu includ și importantele venituri generate de eveniment.

Pandemia nu a „mușcat” Amazon, iar următoarele luni se anunță uriașe

Pandemia nu a afectat Amazon așa cum a afectat alte sectoare ale industriei mondiale. Vânzările au crezut din T3 2019 în T3 2020 cu 26,1 miliarde dolari. În trimestrul 2 al anului 2020, venitul net al Amazon s-a dublat față de anul precedent, chiar dacă a cheltuit 4 miliarde dolari în plus pentru lucruri aferente coronavirusului.

Compania condusă de Jeff Bezos așteaptă și sărbători foarte profitabile, după trimestrul de gală. Astfel, Amazon dorește să angajeze 100.000 de lucrători sezonieri pentru a face față cererii din SUA. „N-am mai văzut vreodată atâția clienți care să cumpere anticipat cadouri pentru sărbători, ceea ce este unul dintre semnele puternice că ne îndreptăm într-un perioadă de sărbători fără precedent”, a transmis CEO-ul Bezos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel