Amanta lui Guță și-a făcut testul de sarcină în direct. Vezi rezultatul

daniela
daniela

Saga manelistului  Nicolae Guță cu  Daniela Roba, amanta acestuia, continuă.  Timișoreanca și-a făcut un test de sarcină, marți seara, în direct, la Acasă TV, pentru a demonstra că este cu adevărat însăcinată cu manelistul. Pe de altă parte, manelistul va fi chemat la judecata țigănească pentru a i se atrage atenția aspura comportamentului, Guță riscând să devină un paria al romilor, putând pierde tot ce a agonisit.

Daniela Roba, timișoreanca care susține că a avut o relație cu Nicolae Guță, așteaptă un copil cu manelistul. Dovada stă testul de sarcină pe care bruneta l-a făcut, marți seara, într-o emisiune la "Acasă TV", care a ieșit pozitiv.

 "Am ajuns la concluzia că ceea ce am de gând să fac o să fac până la capăt. Fac avort, nu mă interesează părerea lui. Are 9 copii, al 10-lea ar fi cel mai tare în şatră. Eu nu pot să cresc un copil fără tată. Pentru mine el nu e om, e un fals. Părintii mei sunt supărați, dar nu au ce să facă. M-au sfatuit să păstrez copilul, dar nu-l cresc ei", a spus Daniela.

 Tată a 9 copii, Nicolae Guță nu vrea ca amanta lui să avorteze. Deși, atunci când ce a văzut că rezultatul a ieșit pozitiv, a început să râdă și a aruncat testul pe podea, cântărețul de manele a spus că nu-și dorește ca Daniela să facă întrerupere de sarcină, semn că nu l-ar deranja să devină tată din nou.

 Povestea dintre Guță și Daniela nu este pe placul comunității rome. Staborul regelui Cioaba s-a autosesizat și vrea să îi ceară socoteală, întrucat Guță era, până de curând, un model în comunitate.

 Dacă manelistul nu își schimbă comportamentul, acesta riscă să ajungă un paria al comunității rome. Staborul poate decide excluderea din comunitate, riscând să nu mai poată fi chemat la nunțile și petrecerile țigănești, fapt ce va duce ca acesta să ajungă în scurt timp muritor de foame, a declarat pentru Cancan, Dorin Cioaba, fiul regelui tiganilor.

La rândul său, Guță a declarat că: "Numai că eu nu sunt căsătorit şi nici nu o să fiu. Ce să fac, îmi plac femeile, să fiu pedepsit. Fiecare îşi trăieşte viaţa aşa cum vrea, cui nu-i place să nu se uite la Cancan", a spus Guţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel