Amanta bătută în baie. Gigi Becali, propunere neașteptată

 Becali
Becali

Gigi Becali a avut o reacție neașteptată pentru amanta lui Ovidiu Popescu, ce a fost bătută în baie de soția fotbalistului. 

Gigi Becali spune că i-a fost milă de ea și îi propune să se ducă la el pentru o mediere din care să câștige bani. Patronul Stelei spune că o să-i ceară lui Ovidiu Popescu să-i plătească despăgubiri pentru că a ieșit șifonată din toată întâmplarea nefericită. 

"Mie mi-a fost milă de ea când am văzut-o că plânge. Vina e a lui! (…) O să vorbesc cu el și o să-ți dea niște despăgubiri, că să-ți faci și tu viața și să ieși din presă. Niște despăgubiri trebuie să-ți dea că te-a tras de păr, ți-a rupt unghiile.

Dar lasă poliția, judecata și instanța, că pe urmă o să vezi că peste tot despre tine o să se spună: aia care a fost la poliție! Dacă vrei să te tracaseze și nici un ban să nu vezi, că nu o să-ți dea judecătorul, că ai vrut să fabulezi și tu puțin în legătură cu bătaia.

Ești fată săracă și ai vrut și tu să câștigi un ban și eu nu te condamn. Dar îți spun, să vii, că vorbesc eu cu el să-ți dea despăgubiri", a spus Gigi Becali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel