EXCLUSIV  Amânarea ratelor. Românii, în fața unui risc. Daniel Zamfir: Va fi mai rău decât înainte de pandemie

Daniel Zamfir. Foto: PSD Facebook
Daniel Zamfir. Foto: PSD Facebook

Senatorul PSD Daniel Zamfir a atras atenția cu privire la ratele românior și explică: Urmează vremuri mai dificile decât înainte de pandemie.

Daniel Zamfir a atras atenția că românii care și-au amânat ratele din cauza pandemiei se vor regăsi într-o situație foarte dificilă: Ratele acestora se vor mări. În acest sens senatorul precizează că PSD încearcă în Parlament, deși nu are majoritate, să corecteze acest lucru.

„Au expirat cele nouă luni. Vine scadența. Acestor oameni li se va pune în cârcă dobândă la dobândă pe această perioadă. Ce va trebui plătită în 60 de luni. Va fi mai rău ca înainte.

Oamenii și-au amânat ratele în pandemie pentru că le-a fost greu. Nu le va fi mai bine. Rata pe care va trebui să o plătească va fi mai mare decât înainte de pandemie. Cine câștigă? Acești oameni vor ajunge tot în spinarea statului român deoarece va trebui să li se ofere ajutor de șomaj”, a punctat Daniel Zamfir la DC News.

Senatorul PSD a precizat că din discuțiile cu UDMR, parlamentarii acestei formațiuni par să fi înțeles problema. „Să vedem la votul final dacă putem să eliminăm această prevedere tâmpită. Nicăieri în Europa nu e așa. La noi se poate orice”, a conchis Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel