"Am rămas uluit. Cer anchetarea lui Traian Băsescu". Acuzații grave

Unul dintre organizatorii evenimentului Conferinței Românilor de Pretutindeni de la București, Eugen Terteleac, președintele Asociației Românilor din Italia, îl critică pe fostul președinte Traian Băsescu. 

"Băsescu a deturnat reuniunea diasporei. Nu mă așteptam ca Traian Băsescu să se așeze la masa prezidiului Conferinței. Nu era așa ceva în program. Prezența sa a dat impresia că este vorba de o reuniune de partid", a declarat Eugen Terteleac.

Președintele ARI a adăugat: "Din partea asociației noastre au participat aproape 40 de delegați și nu este corect să fie asimilați cu membrii PMP. Vom susține în continuare întâlniri ale diasporei, dar vom fi mult mai prudenți când la organizare sunt politicieni. Ei încearcă mereu să speculeze momentul". 

Eugen Terteleac lansează o a doua acuzație, mult mai gravă, cu privire la declarația lui Traian Băsescu referitoare la Voronin și faptul că i-ar fi propus să preia conducerea "României Mari": "Am rămas uluit de această declarație. Cer anchetarea lui Traian Băsescu pentru ceea ce eu aș numi o tentativă de trădare. Nu poți face Unirea cu Moldova pe ascuns", a adăugat Eugen Terteleac, potrivit gazetaromaneasca.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel