EXCLUSIV  ALTERNATIVA la Clotilde Armand! Dan Bucura, surpriză pe scena politică: Singura șansă

Foto: Dan Bucura
Foto: Dan Bucura

Jurnalistul Dan Bucura a intrat în cursa electorală pentru Primăria Sectorului 1 și a transmis un mesaj exploziv cu privire la opțiunile de vot pe care le au cetățenii. 

Dan Bucura, jurnalist și candidat la primăria Secorului 1, s-a aflat astăzi în direct la DC NEWS TV unde a explicat de ce a intrat în cursa electorală și ce alternative au cetățenii pentru a vota. 

”În primul rând aș vrea să spun că nu am intrat în politică. Eu sunt și voi rămâne independent. Vreau să intru în administrație, nu în politică. De ce spun asta? Pentru că sunt extrem de dezamăgit de toată clasa politică mioritică, de 23 de ani de când o monitorizez și o comentez din posturi de jurnalist. Explicația este destul de simplă. Nu m-am regăsit și nu mă regăsesc în niciun partid politic. Nu în cele de față, nu în cele care au fost de 30 de ani la putere. Am analizat pe toate părțile și am spus: domnule, toată lumea îți dă un feedback și vin și spun ce ați făcut domnule Bucura că de 23 de ani țipați la ei, îi certați, faceți investigații și nu se întâmplă nimic. Așa este. Am avut și eu această revelație și am zis că da, nu se întâmplă nimic de pe margine. Singura șansă ca să pui umărul e din interior, alături de ei. Sunt un om de dreapta, nu am făcut niciodată politică, dar sunt un om cu viziuni de dreapta și am spus în felul următor: pe zona de dreapta astăzi, cel puțin la Sectorul 1 la administrația locală, nu mă mulțumește nicio ofertă electorală. Pe zona de dreapta, mai ales la partidele importante nu prea există decât o singură ofertă electorală. Adică în ideea asta, dacă nu vă place PSD-ul, ciuma roșie, atunci trebuie să votați cu Clotilde Armand. Refuz să intru în logica asta și am oferit doamnelor și domnilor din Sectorul 1 alternativa, alta decât Clotilde Armand. Vrei și ești de dreapta, uite o alternativă. Acesta este principalul resort care m-a mânat în chestiunea asta”, a declarat Dan Bucura în exclusivitate la DC News

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel