Alro Slatina, furnizor de aluminiu pentru Airbus

Airbus, cel mai important producător de aeronave, a selectat compania Alro Slatina drept furnizor de aluminiu, acordul fiind încheiat pe o perioadă de mai mulți ani, începând cu 2017.

Conform termenilor contractului, Alro va furniza produse laminate plate din aluminiu pentru fabricarea aeronavelor, informează compania, potrivit Agerpres.

"Așteptăm cu nerăbdare să începem acest parteneriat cu Airbus și să furnizăm plăci de aluminiu de cea mai bună calitate pentru industria aerospațială. Această oportunitate este încă o confirmare a faptului că investițiile semnificative pe care le-am făcut în modernizarea echipamentelor noastre de producție și în extinderea portofoliului nostru au avut succes. Suntem hotărâți să oferim clienților noștri cele mai bune produse disponibile pe piață și să respectăm toate cerințele și specificațiile acestora în ceea ce privește calitatea, portofoliul și termenii de livrare", a declarat Gheorghe Dobra, CEO Alro.

Alro deține certificarea de performanță NADCAP (Programul național de acreditare a contractorilor din domeniul industriei aerospațiale și al industriei de apărare) pentru conformitatea cu cerințele industriei aerospațiale. Certificatul a fost acordat de către Consiliul managerial NADCAP în urma testării aliajelor de aluminiu produse la Slatina, pentru tratamentul termic, măsurarea conductivității, testarea la tracțiune, duritate și metalografie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel