Allen Coliban acuză PNL că a votat alături de PSD: Nu voi permite blocarea administrației!

Foto: Facebook / Allen Coliban
Foto: Facebook / Allen Coliban

Primarul Allen Coliban de la USR PLUS acuză PNL că a încălcat protocolul local şi că vrea o alianţă cu PSD.

Primarul municipiului Braşov, reprezentantul USR PLUS, Allen Coliban, acuză PNL de încălcarea protocolului semnat la nivel judeţean în septembrie 2020 de cele două formaţiuni politice, precum şi de faptul că "îşi doreşte o alianţă alături de PSD", cum ar reieşi din atitudinea consilierilor liberali în şedinţa ordinară de miercuri, scrie Agerpres. 

Primarul Brașovului, indignat pe rețelele sociale



"Dacă în trecut am tot primit semnale că PNL şi-ar dori să se întoarcă la vechea majoritate cu PSD, astăzi aceste semnale s-au concretizat. Azi PNL a votat propunerea PSD pentru preşedintele de şedinţă al Consiliului Local Braşov, (...) a votat, alături de PSD, blocarea unor proiecte care se încadrează în viziunea protocolului de colaborare - un bikepark, un parc pentru role şi un skatepark sub podul Fartec - fără a aduce argumente, (...) respingerea unui alt proiect care se încadrează în viziunea de înverzire a Braşovului: alocarea de fonduri pentru un studiu care să ducă la înverzirea Bulevardului Victoria, proiect care ar avea un impact benefic asupra a zeci de mii de braşoveni", a scris edilul USR pe pagina sa de Facebook.

Consilierii PNL au respins propunerea unei noi organigrame



El a mai acuzat consilierii municipali ai PNL că au respins la vot şi propunerea noii organigrame a Primăriei Braşov.

"Şi ca să demonstreze cât de tare îşi doresc majoritate alături de PSD în Consiliul Local, tot azi au respins propunerea noii organigrame a Primăriei Braşov, lăsând administraţia locală fără un post de specialist în educaţie, fără un post de specialist în sport, încercând astfel să îngreuneze funcţionarea Primăriei şi dezvoltarea oraşului", a afirmat primarul municipiului Braşov.

Decizii la nivel administrativ



Coliban a menţionat că, în următoarele zile, va lua câteva decizii la nivel administrativ, însă acestea vor fi comunicate ulterior.

"Nu voi permite noii coaliţii PNL-PSD blocarea activităţii administraţiei locale şi nici blocarea dezvoltării oraşului nostru, doar pentru că ei vor câştiguri politice meschine!", a mai spus Allen Coliban, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel