Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Aliodor Manolea, dezvăluiri incendiare: Băsescu era o epavă în 2007, privea românii ca pe o masă amorfă

DCNews Team / 28 iul 2012 / 11:31
manolea
manolea

Celebrul Aliodor Manolea a acceptat să îi ofere un interviu lui Victor Ciutacu, în emisiunea Vorbe Grele, de la Antena 3. Manolea a explicat că Băsescu era o epavă în anul 2007, la referendum, iar cel mai greu lucru a fost să îl înveţe să spună "Vă iubesc români!". "I-am spus că depinde de ei să îşi recapete privilegiile. În aceste condiţii, a început să privească oamenii cu alţi ochi, să îi vadă şi altfel decât ca o masă amorfă". Manolea susţine că la momentul suspendării din 2012 Băsescu stătea la telefon cu o persoană importantă, care îl ţinea la curent cu rezultatul de la CCR. Când a auzit rezultatul a izbucnit: „Aha, Cutare, nemernicul naibii!". După ce l-a susţinut ani de zile Aliodor Manolea va merge să spună Da la referedumul de demitere.

"Aici a fost marea problemă. Ceea ce am găsit sau, mai bine spus, ce nu am găsit acolo, în interiorul omului Băsescu. În afară de iubirea de sine, n-am găsit iubirea pentru aproapele său, iubirea de oameni. Şi am fost uimiţi. Cel care nu iubeşte poporul l-a condus pe acesta şi voia să îl conducă în continuare. Atunci am avut un moment în care am vrut să ne retragem. Mai ales că nu aveam nicio obligaţie de nici un fel care să ne condiţioneze colaborarea. Totuşi, de regulă, atunci când începem ceva, mergem până la capăt, folosind toate capacităţile şi toată priceperea noastră pentru atingerea scopului pe care ni l-am propus. Nu vă puteţi închipui cât de greu a fost să îl determinăm să spună „vă iubesc". Atunci am aplicat  stratagema ca, sub impulsul temerilor sale generate de pierderea puterii pe care o exercita ca preşedinte, să accepte, să fie de acord în interior că starea lui de bine este condiţionată de mulţimile cărora li se adresează. Că depinde de ei să îşi recapete privilegiile. În aceste condiţii, a început să privească oamenii cu alţi ochi, să îi vadă şi altfel decât ca o masă amorfă. Rezultatul s-a văzut la vot. Bineînţeles că, odată revenit la putere, a acţionat aşa cum era obişnuit, a uitat repede tot ce a acumulat în bine", a spus Aliodor Manolea.

Parapsihologul şi-a continuat dezvăluirile cu întâmplări ceva mai  recente. "Aţi trăit toate astea şi mi le povestiţi ca pe un film?", l-a întrebat Ciutacu. Da, un film urât, cu telefoane speciale şi STS, că tot se poartă zilele astea subiectul. Despre telefonul operativ (TO), vă voi spune ceva la care am fost martor. În dimineaţa zilei când a trebuit să predea temporar funcţia domnului Antonescu, am fost chemaţi la reşedinţa sa de la Vila Lac 3. Ne-am dus şi, înainte de a mai vorbi ceva, preşedintele suspendat a vorbit la telefon, de faţă cu noi, cu un personaj extrem de important în stat. Ne-am dat seama că era vorba, pentru-că repeta cu glas tare ce i se transmitea, de un rezultat la vot din cadrul Curţii Constituţionale de patru „pentru" la cinci „împotrivă". Când i s-a spus la telefon cine a votat împotrivă, a exclamat: „Aha, Cutare, nemernicul naibii". Curat independenţa puterilor în stat...", a completat Manolea.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.22