Alina Teiș, deputată PSD, SEMNAL de ALARMĂ: Defecțiuni periculoase

Tren deraiat
Tren deraiat

Deputata PSD Alina Teiș a transmis un comunicat de presă despre o situație ce pune viața oamenilor din pericol, zi de zi. 

”Parafrazând vechiul cântec ”Trenule, maşină mică!”, noi mehedinţenii, cei care îndrăznim să călătorim cu trenul în zilele de azi, am putea să adăugăm versuri noi, de genul:

Trenule, maşină mică

Stai la Balota o clipă!

Şi uită-te -n stânga-n dreapta,

Dacă şina te primeşte

Şi nu te rostogoleşte...” începe Alina Teiș. 

Aventură cu trenul, defecțiuni periculoase ale șinelor

Deputata PSD a adăugat că ”făcând haz de necaz cu această parodie, vreau să atrag serios atenţia că, în zona kilometrului 346, numită şi Dealul Balota, judeţul Mehedinţi, de pe magistrala C.F.R. Bucureşti – Timişoara, este o adevarată aventură a mecanicilor de locomotivă să îşi conducă maşinăriile, fie ele şi electrice şi bine computerizate. Numai în ultimele luni au avut loc mai multe incidente, dintre care unele au fost deraieri, iar reprezentanţii presei au descoperit unele defecţiuni periculoase ale şinelor, evitând în ultimul moment accidente, care puteau să aibă multe victime.”   

”Provoacă țipete, la 5 km/h”

”La trecerea celor aproape 4 kilometri mai ales la coborâre, spre Timişoara, garniturile de tren scârţâie din toate încheieturile, „rugându-se” Domnului să găsească în faţa şinele întregi sau să nu se desprindă sub greutate. Viteza de rulare nu este mai mare de 5 km/oră, iar zgomotul produs sperie călătorii şi provoacă ţipete copiilor din tren. Un călător indiferent de vârsta, dacă ar porni în acelaşi timp cu trenul din vârful dealului Balota până la baza lui, în mod sigur ar ajunge cu cel puţin 5 minute înainte” transmite Alina Teiș.

Tăcere suspectă

”Şi acest lucru nu este de ieri, de azi. C.F.R.- ul, în schimb, este mut. Păstrează o tăcere suspectă faţă de populaţie. Repară sau se face că repară căile de rulare cu firme care au încasat milioane de lei şi au făcut lucrări de mântuială sau care au încasat banii şi au abandonat lucrările.” a conchis deputata PSD.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel