Alina Pușcaș, imaginea din copilărie care i-a impresionat pe fani / foto

Sursa foto: Facebook "Te cunosc de undeva"
Sursa foto: Facebook "Te cunosc de undeva"

Alina Pușcaș a publicat o imagine care a atras atenția fanilor.

Alina Pușcaș, frumoasa prezentatoare a show-ului „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, a postat pe contul de Instagram o fotografie cu ea din copilărie, care le-a atras atenția fanilor.

Alina Pușcaș poartă costum popular, urmăritorii săi spunându-i că seamănă perfect cu fetița ei, Iris.  

Iată imaginea publicată de Alina Pușcaș pe contul de Instagram:

2. -imagine fara descriere- (alina_puscas_foto_instagram_02554300.jpg)

Alina Pușcaș este născută pe 2 noiembrie 1985 și se poate lăuda că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Ea este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care are trei copii minunați. A devenit mămică pentru a treia oară în urmă cu doi ani când a născut-o pe frumoasa Iris. Prezentatoarea TV mai are încă doi copii, pe Alexandru și Melissa. 

VEZI ȘI: Ștefan Bănică a râs de Loredana Groza, Răzvan și Dani. Nu a scăpat nici Liviu Vârciu

Ștefan Bănică a glumit pe seama colegilor săi.

Atunci când Ștefan Bănică a intrat pe scenă, Delia și Loredana Groza s-au purtat ca niște fane înfocate, strigând la el și făcându-i galerie.

„Doamne, Doamne! Când mă uit așa câtă lume bună lipsește în seara asta de aici! (...) Sunt invitate atâtea personalități și uite, ne trezim în sală cu rezervele”, a spus Ștefan Bănică, stârnind hohote de râs.

Prima luată la roast a fost Loredana Groza, căreia i-a lăudat frumusețea și vârsta, și apoi a trecut la Florin Ristei. „Fiecare dintre voi a construit acest brand, cărămidă cu cărămidă. Uite, de pildă, Ristei. El e o cărămidă. La început părea așa ca un fir de nisip, apoi ca o pietricică de asta în pantof, iar acum uite, e ditamai bolovanul. Apropo de cărămizi, Mirela Vaida știe ce zic”, a zis Ștefan Bănică, stârnind din nou hohote de râs.

Ștefan Bănică le-a spus colegilor lui că nu el este prezentatorul, deși el e cel care a deschis seara. Juratul X Factor a mărturisit că nu știe cine sunt prezentatorii, dar știa că nu sunt Răzvan și Dani pentru că ei au cerut prea mult.

„Vârciu și Ștefănescu nici nu au vrut să audă de negocieri pentru că nu le-a făcut absolut nimeni nicio ofertă”, a mai spus acesta.

Ștefan Bănică nu a trecut ușor peste capitolul prezentatori, revenind la Răzvan și Dani. „Fac matinal de atâta amar de vreme încât meseria lor ar putea fi considerată cea mai veche din lume”, a mai zis Ștefan Bănică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel