Toader, revocare Lazăr. Alina Gorghiu: Surpriză!

Alina Gorghiu a declarat, miercuri seară, la emisiunea Punctul de Întâlnire, a lui Radu Tudor, de la Antena 3, că argumentele invocate de Tudorel Toader, pe baza cărora a declanșat procedura de evaluare a lui Augustin Lazăr, sunt extrem de subțiri.

 "Eu l-aș defini ca pe un gest stupid făcut astăzi de către ministrul Justiției și am să vă spun de ce. (...) Nu este nimic surprinzător. Ce mă deprimă la ceastă decizie astăzi, pe care Tudorel Toader a mai luat-o într-adevăr și în cazul șefei DNA, este faptul că domnia sa a înțeles că, de când este ministru la Justiție, poate să schimbe oricând procurorii șefi. Nu poți să îi schimbi chiar așa oricând, indiferent că te chemă Toader sau că te cheamă Nicolicea sau cum te-o chema și că trebuie să fie mai mult decât că nu îți place culoarea ochilor unui procuror general, sau costumul domniei sale sau faptul că îți dă o replică. Mai repede se referea la ele și erau argumente care ar fi putut să stea în picioare, faptul că nu îți place culoarea ochilor unui procuror general ar putea să fie un argument în aparență", a declarat Alina Gorghiu.  

"Reacție la șantajul cu remanierea"

"Este o reacție la șantajul cu remanierea, este opinia mea foarte clară. Domnul Toader nu ar fi ieșit astăzi cu acest raport de evaluare cu această concluzie de demarare a revocării dacă nu stătea cu sabia lui Damocles deasupra capului. Surpriză! Concluzia a venit fix astăzi. Credeți că domnul Toader avea aceeși concluzie dacă nu era această propunere dată pe surse cu remanierea?", a mai spus liberala. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel