Alina Gorghiu vrea îndepărtarea definitivă a PSD. ”Să-i ținem sub 30%. Garda sus, au doctorat în campanii electorale murdare”

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Liberala Alina Gorghiu consideră că șansa României este îndepărtarea definitivă a PSD din conducerea României și subliniază că acest lucru ar fi amenințat dacă PSD ar obține un scor peste 30% în turul doi al alegerilor prezidențiale. 

”O victorie electorală în 24 noiembrie, o victorie la scor, o victorie remarcabilă va îndepărta PSD definitiv din conducerea României. Îi trimitem în istorie, o istorie urâtă care ne-a făcut pe toți să suferim. O România întreagă a avut de suferit după urma conducerii și a guvernării PSD. Nu avem voie, nu ne putem permită să lăsăm PSD să aibă un scor peste 30% în data de 24 noiembrie. Trebuie să-i ținem sub scorul de 30%, pentru că, dacă nu va fi sancționat sever de electoratul din România, oamenii aceștia se vor transforma, vor reveni și vor reveni și vor arăta, în permanență, fața urâtă a României. Haideți să-i ținem mici, atât de mici, atât de mici... încât să nu mai conteze. Să ținem garda sus, pentru că PSD are doctorat în materie de campanii electorale murdare” a spus senatoarea PNL Alina Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel