Alina Gorghiu: Votul în cazul Udrea, înțelegere categorică între Ponta, PSD, Udrea, Băsescu, Oprea

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat joi, într-o conferință de presă la Târgu-Jiu, că votul din Camera Deputaților privind încuviințarea urmăririi penale și a reținerii Elenei Udrea, dar nu și a arestării preventive a acesteia este urmarea unei înțelegeri categorice între Victor Ponta, PSD, Udrea, Traian Băsescu (MP) și Gabriel Oprea (UNPR).

"Rezultatul este unul care pe mine mă surprinde, suspectez și eu ca și mulți alții că rezultatul votului este urmarea unei înțelegeri categorice între Ponta, PSD, Udrea, Băsescu, Oprea. Indiferent de cine a fost condus PSD, să știți că a avut același comportament și aceleași metehne anti-justiție și pro-corupție. Indiferent de variantă, PSD a apărat în Parlament în permanență interesele Elenei Udrea și ieri la vot s-a văzut acest lucru, acesta fiind codul de conduită al PSD-ului", a declarat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

Întrebată cum comentează faptul că, potrivit unor surse politice, nu toți parlamentarii PNL ar fi votat miercuri cu bilele la vedere, liderul PNL a precizat: "Cam toți parlamentarii liberali, eu am stat în prima bancă și am văzut tot, nu știu cum se vede din spate, au votat cu bilele deasupra urnei. Problema nu este a PNL-ului (...) și dacă toți parlamentarii PNL ar fi votat pentru doamna Udrea și împotriva cererilor Justiției, era insuficient pentru că noi suntem minoritate în Parlament. Dacă PSD-UNPR, ALDE ar fi votat așa cum au anunțat, lucrurile erau în regulă, dar să știți că parlamentarii PNL au avut de data aceasta un comportament corect și nu a existat niciun fel de emoție privitor la conduita noastră", a mai menționat Alina Gorghiu.

Plenul Camerei Deputaților a admis, miercuri, cererea privind reținerea și a respins arestarea preventivă a deputatului Elena Udrea.

Citește și: Victor Ciutacu, despre haosul de la votul din Camera Deputaților pentru Udrea: A venit circul în oraș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel