Alina Gorghiu: Victor Ponta să plece acasă

Alina Gorghiu, în contextul dublării alocațiilor pentru copii, a spus că Victor Ponta ar trebui să plece acasă.

"Cu un Guvern care este atât de confuz, fiecare pas este atât de greu de realizat... Dublarea alocațiilor pentru copii era o necesitate, era o urgență. Nu este nicio măsură nici de stânga, nici de dreapta. Am auzit o declarație a premierului care spunea că nu știe dacă la anul mai are resurse să mențină acest cuantum al alocațiilor. Dacă nu are, eu îi spun să plece acasă! Un guvern liberal sigur găsește resursele măcar să menință acest cuantum pe care l-am gândit. Să nu mai spun că alocațiile pentru copii nu au mai fost mărite de șase ani, de pe vremea ultimului guvern liberal", a spus Alina Gorghiu în emisiunea "Dincolo de știri cu Cristina Țopescu" la Antena 3.

Ce a spus Victor Ponta

Deputaţii au aprobat, miercuri, majorarea alocaţiei de stat pentru copii de la 42 la 84 de lei. Au fost 332 de voturi pentru, două abțineri și niciun vot împotrivă.

Premierul Victor Ponta a spus, după votul înregistrat în plen, că vrea sprijinul Parlamentului, pentru ca această măsură să rămână în vigoare şi în continuare.

"La un vot atât de consistent, trebuie să ne conformăm. Pentru acest an vom găsi resursele financiare, dar pentru anul 2016, resursele financiare trebuie găsite, pentru ca măsura aceasta să nu fie o simplă promisiune", a precizat şeful Guvernului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel