Alina Gorghiu: Victor Ponta face declarații iresponsabile

Victor Ponta a declarat că președintele Klaus Iohannis a fost influențat de oameni din PNL atunci când a trimis legea Codului Silvic înapoi în Parlament. Ba mai mult, susține premierul, că membri ai acestui partid au avut întâlniri private cu reprezentanți ai firmei Holzidustrie, scrie B1.

După declarațiile făcute de premier, Alina Gorghiu a reacționat pe pagina sa de Facebook.

"Înțeleg că dl Ponta face declarații iresponsabile și susține că PNL a făcut lobby în favoarea unei companii. Îl invit sa faca sesizări la organele competente dacă nu minte, in caz contrar, voi fi nevoită sa-l acuz ca favorizeaza infractori", a scris Alina Gorghiu.

De asemenea, ea a adaugat că măsura anunțată miercuri de premierul Ponta de limitare a exporturilor de masă lemnoasă pe o anumită perioadă de timp are la bază o idee a Luciei Varga, membru PNL.

"Altfel, limitarea exporturilor de materie prima și înlocuirea acesteia cu produsul finit - mobila - a fost ideea colegei noastre, Lucia Varga. Victor Ponta isi însușește din nou o initiativa de-a noastră. E foarte bine! Măcar sa puna in aplicare inițiativele noastre bune! Țara ar avea de castigat, nu doar colegii de partid ai domniei sale, implicați în retrocedările de păduri și mafia despăduririlor.

După cum se știe, din dragoste pentru pădurile țării, unii colegi din PSD de-ai dlui Ponta sunt cercetați penal, iar alții se află acum după gratii, în dosare legate de mafia retrocedărilor de păduri", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel