Alina Gorghiu, urare pentru Victor Ponta: Sănătate și ligamente întregi

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, i-a transmis, marți, după votul pentru pensiile speciale ale parlamentarilor, o urare premierului Victor Ponta, aflat în Turcia, pentru o operație de ligament.

"Am să îi urez premierului sănătate şi ligamente întregi, dar mi-aş dori ca şi românii să aibă parte de un premier credibil. Sănătatea unui om nu este de comentat. Dar îmi doresc şi binele României şi îmi doresc ca cetăţenii să beneficieze de un premier credibil. Din păcate, asta are legătura cu situaţia în care se află, legat de dosarul său şi DNA. Chiar dacă nu este martor, învinuit sau inculpat, să meargă să dea explicaţii. Nu aş pune plecarea pe seama vreunei strategii. Dacă are vreo problemă de sănătate, îi doresc să şi-o rezolve", a declarat co-președintele liberalilor, Alina Gorghiu, citează Antena 3.

Cât despre lipsa de mobilizare din tabăra opoziţiei la votul pentru pensiile speciale ale parlamentarilor, Alina Gorghiu a menţionat că nu se ocupă cu partea administrativă a votului.

"Ştiţi că la votul în sală, deschis, este foarte dificil să numeri fiecare parlamentar. Nu am stat să număr, nu era obligaţia mea, secretarul numără voturile. Trebuie să vedeţi câţi au fost înscrişi la prezenţă, liderul de grup se ocupă. Nu m-am ocupat de partea administrativă."

Parlamentarii și-au votat, marți,  așa-numitele pensii speciale. Proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost adoptat în ședința comună de plen a Camerei Deputaților și Senatului cu 303 voturi "pentru", 124 "împotrivă" și două abțineri. Guvernul a dat aviz negativ acestui proiect, invocand acordul cu FMI. Potrivit acestui proiect legislativ, un fost deputat sau senator care a avut trei mandate va primi o indemnizație specială de circa 4600 de lei, iar pentru un mandat va primi circa 1.500 de lei.

De la ședința comună au lipsit președinții celor două Camere, Călin Popescu Tăriceanu și Valeriu Zgonea, precum și premierul Victor Ponta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel